Ampolla
17 Maggio 2018

Areale

Aceto Balsamico di Modena IGP / Balsamic vinegar of Modena PGI

Aceto Balsamico di Modena IGP, realizzato utilizzando il mosto invecchiato in barriques di Rovere. Gusto deciso. 100% NATURALE, privo di caramello, coloranti o additivi. Ottimo su insalate di verdura, omelette, capresi di Bufala e pomodoro, arrosti di carne, carpacci e bolliti; versato a piccole gocce su risotti, capresi di bufala, fritti e pastellati, semifreddi e macedonie di frutta fresca

Obtained from cooked grape must and wine vinegar which has been aged for a long time in French oak barrels. It has a well pronounced taste. All natural with no colourants or caramel.It is a versatile product to use in the kitchen according to its own creativity. It is suitable for a daily use on salad, vegetables, omelettes, buffalo Caprese with tomato, roast meat, boiled meat. Finally, you can pour the vinegar on risotto, desserts or fruit salad in a few drops


areale 800x800

Densità / Density: 1,26

Ingredienti / Ingredients: mosto cotto, aceto di vino / grape must, wine vinegar.

Confezioni / Packaging:
5lt: cartone da 2 pezzi / 2 units per box - Code: 5LDMAREABM
3lt: cartone da 2 pezzi / 2 units per box - Code: 3LDMAREABM
250ml: cartone da 12 pezzi /12 units per box - Code: DMARE250MLABM

La bottiglia da 100ml è disponibile nella sezione GIFT.